Logo kliknieuws.nl/uden
Foto:

Poes Pip zoekt een geduldig gezin

  •   328 keer gelezen   Human Interest

UDEN | Pip is het asieldier van de week. Pip is een wit-rode poes, geschatte geboortedatum 1-1-2014. Ze is zit in een pleeggezin na al haar avonturen die deze lieve meid heeft meegemaakt. Pip is van ver gekomen, maar inmiddels mag ze geaaid worden.

Pip kan in het gezin met een kat goed vinden, maar van de rest moet ze niks hebben. Ze kan wel met een katsociale kat. Pip zoekt een geduldig gezin waar ze rustig tot bloei kan komen, grote kinderen kan wel. Als je kennis wil maken met Pip schrijf dan even een mail naar dierenasiels@hokazo.nl om een afspraak te maken.

Hokazo Nieuws
Word jij de nieuwe ambulancechauffeur van dierenopvangcentrum Hokazo? De vrijwilligers van de dierenambulance Hokazo zoeken dringend nieuwe collega's. Deze mannen en vrouwen doen ontzettend goed werk voor tien gemeenten in de regio Uden/Veghel. Ze brengen gevonden dieren naar de dierenarts of naar een gespecialiseerd opvangcentrum. Voor honden en katten is dat Hokazo. De dierenambulance is bij voldoende bezetting 24 uur per dag bereikbaar. Je bepaalt zelf wanneer en hoe vaak je wilt rijden en uiteraard wordt je goed begeleid. Dus heb je een hart voor dieren? Ben je 18 jaar of ouder? Neem dan contact op: dierenambulance@hokazo.nl.

Meer berichten