Doekie.
Doekie.

Schildpadpoes Doekie zoekt een huisje

Human Interest 690 keer gelezen

UDEN | Deze lieve, mooie schildpadpoes is Doekie, het asieldier van de week. Doekie is al op leeftijd ze is van 2006. Doekie heeft het nodige meegemaakt, ze heeft kattenaids aan het harde buitenleven overgehouden. Kattenaids is alleen voor andere katten gevaarlijk, daarom mag Doekie niet naar buiten.

Doekie knuffelt graag met je en dan knort ze er op los, maar ze kan ook heerlijk rustig in haar mandje gaan liggen. Gun jij haar nog een fijn huisje waar ze haar oude dag kan slijten? Mocht je haar willen bezoek neem dan contact op met admin@hokazo.nl of bel 0413 26 05 46.

Tijdelijke sluiting dierenopvang
Vanwege de locatie en het vele voer dat aanwezig is, heeft Dierenopvangcentrum Hokazo te maken met een groot muizenprobleem. Dit is uiteraard niet goed voor de hygiëne en de gezondheid van de dieren die er verblijven. Om de overlast grondig aan te pakken is het asiel genoodzaakt om de deuren tijdelijk te sluiten. Alle dieren worden in die periode elders ondergebracht. Een deel van de honden en katten blijft beschikbaar voor adoptie via pleeggezinnen. Dierenambulance Hokazo is gedurende die periode gewoon bereikbaar. Naar verwachting is het asiel vanaf 17 februari weer geopend.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant