Logo kliknieuws.nl/uden
Aidskatje Despa zoekt een lieve baas.
Aidskatje Despa zoekt een lieve baas. (Foto: )

Despa zoekt een veilig huisje

  •   keer gelezen   Human Interest

UDEN | Despa is het asieldier van deze week. Hij is een aidskatje van augustus 2009. Nu niet afhaken nadat je dit leest, want een aidskatje kan zeker oud worden als hij een goede verzorging krijgt.

Despa is met een gebroken poot binnengekomen. Dit is volledig hersteld. Dat is niet het enige wat Despa aan het harde buitenleven heeft overgehouden. Uit bloedonderzoek bleek hij aids te hebben. Deze lieve bescheiden kater houdt zeker van aandacht. Despa accepteert zijn mede aidskatten, maar hij is liever alleen de kasteelheer. Despa mag niet naar buiten omdat hij andere katten kan besmetten. Kan jij deze lieve kater een veilig huisje bieden? Mail admin@hokazo.nl of bel 0413 26 05 46.

Hokazo Nieuws 
Ieder jaar opnieuw belanden honderden kittens bij Dierenopvangcentrum Hokazo. Nageslacht van verwilderde katten, boerderijkatten en huiskatten. Buiten geboren of harteloos gedumpt.  Letterlijk als 'oud vuil' uit de auto gegooid of in een dichtgeplakte doos op een plek achtergelaten… Velen zijn door alle ontberingen ziek en zwak of hebben uiteenlopende gebreken. Dit dierenleed moet stoppen! Jij kunt daaraan bijdragen. Door je eigen kat te laten castreren of steriliseren. Natuurlijk blijven wij ons onverminderd inzetten voor alle gevonden hummels. Maar alleen als we allemaal onze verantwoordelijkheid nemen, kunnen we een begin maken met het voorkomen van veel dierenleed.
 

Meer berichten