Wie helpt poes Sita aan een fijn mandje?

  •   keer gelezen   Human Interest

UDEN | Deze mooie rood-witte poes is Sita, het asieldier van deze week. Sita is een angsthaasje dat op dit moment in een pleeggezin verblijft. Hier maakt ze al de nodige stapjes in haar socialisatieproces.

Zo likt ze vol overgave vloeibaar snoep van de vingers. Sita vindt het allemaal nog een beetje eng, maar ze zal nooit slaan of blazen. Voor Sita hoeft het allemaal niet groots en meeslepend te zijn. Gewoon een fijn mandje, lekker op de vensterbank soezen in de zon en iemand die gezellig tegen haar praat. Sita heeft last van blaasgruis gehad en moet daarom wel special voer hebben. Interesse in Sita? Mail dan naar dierenasiels@hokazo.nl.

Hokazo nieuws
De angst van menig baasje: je hond ontsnapt op een onbewaakt ogenblik, is nergens meer te vinden. Je kat komt niet voor het avondeten en is de volgende ochtend nog spoorloos. Als bezorgde eigenaar doorzoek je natuurlijk meteen de omgeving. Daarnaast is het belangrijk om contact op te nemen met regionale dierenasiels. Voor Dierenopvangcentrum Hokazo kijk je op www.vermissing.hokazo.nl. Je kunt ook de dierenambulance van Hokazo via 06 53 707 111 en de gemeente bellen. Deze laatste haalt dieren op die onverhoopt zijn aangereden en overleden. Meer tips vind je op www.amivedi.nl.

Meer berichten