Foto:

Elie zoekt een huis zonder kleine kinderen

  •   keer gelezen   Human Interest

Elie is een zwart-witte poes van 2017 ze is als kitten op straat gevonden. Waarschijnlijk heeft ze nooit contact met mensen gehad. Ze was in het begin heel bang van haar pleegmama en blies dan ook volop. Inmiddels laat ze zich door haar aaien, maar dit heeft best lang geduurd. Elie moet je volledig vertrouwen en dan laat ze zich aaien, maar zij houdt de controle over de aaisessie. We zoeken voor Elie iemand met ervaring in angsthaasjes, die haar kan helpen om helemaal om te gaan. Een huis zonder kleine kinderen is een must, dat geeft Elie te veel stress. Interesse? Mail naar dierenasiels@hokazo.nl.

Hokazo nieuws
Ben jij al 'Vriend van Hokazo'? Vind jij ook dat alle dieren recht hebben op een goede verzorging en liefdevolle opvang? Ondersteun Dierenopvangcentrum Hokazo dan door 'Vriend van Hokazo' te worden! Vanaf 5 euro per maand kun je al meedoen. Je bijdrage komt volledig ten goede aan de dieren en wordt gebruikt voor het betalen van onder andere voer, kattengrit, medicijnen en de dierenarts. Dankzij de steun van de Vrienden van Hokazo zijn al honderden honden en katten gered. Wil je ook 'Vriend van Hokazo' worden? Meld je dan aan via de website: www.hokazo.nl.

Door het Coronavirus hebben ook wij maatregelingen getroffen, Hokazo is alleen op afspraak te bezoeken. Mocht je willen langs komen, stuur een mail naar admin@hokazo.nl.

Meer berichten