Ondeugende, jonge en speelse Raven zoekt gezellig huis

  •   keer gelezen   Human Interest

UDEN | Het asieldier van deze week is Raven. Wat een bijzondere man, heerlijk ondeugend en speels. Raven is net een jaartje oud. Bij binnenkomst was hij zo bang en afstandelijk, hij wilde totaal geen contact. Raven komt nu naast je zitten, loopt langs je en spint. Aaien is voor hem nog te spannend maar met wat tijd en geduld gaat hij dit zeker ook toelaten.

In zijn nieuwe thuis is het erg belangrijk dat er al een sociale kat aanwezig is of dat Raven verhuist met bijvoorbeeld Sharp of Noortje. Mocht je kennis willen maken met Raven? Mail naar dierenasiels@hokazo.nl, lees zijn verhaal op www.facebook.nl/hokazo of www.dierenasiels.com.

Hokazo nieuws
Dierenopvangcentrum Hokazo is op dit moment niet te bezoeken door het coronavirus, om de medewerkers te beschermen. Maar ieders gezondheid gaat op dit ogenblik voor, zowel van de klanten maar ook zeker van de medewerkers. Omdat de dieren toch verzorgd moeten worden, kan het dierenopvangcentrum geen risico's nemen. De dieren die in pleeg zitten zijn nog wel te bezoeken, maar wel in overleg met het pleeggezin. En natuurlijk alleen als er niemand ziek is en iedereen zich aan de regels houdt die zijn voorgeschreven. Mail voor meer informatie naar admin@hokazo.nl.

Meer berichten