Logo kliknieuws.nl/uden
Shadow.
Shadow.

4-jarige Shadow zoekt huisje

  •   keer gelezen   Human Interest

UDEN | Het asieldier van deze week is Shadow, die ongeveer 4 jaar wordt geschat. Hij verblijf bij Hokazo in Uden, en heeft het hier goed. Maar zoekt toch zijn eigen huisje met mijn eigen verwenmens.

Wat heb ik te bieden? Een lieve kater die graag aandacht heeft en ik weet soms van gekkigheid niet hoe ik er om vragen moet. Ik rol en draai door het verblijf heen zodat je me maar ziet. Ik wil graag een huisje voor me alleen, want ik deel mijn baasje niet graag met mijn soortgenoten. Ik zou het ook fijn vinden als je niet teveel van huis bent zodat we lekker samen kunnen genieten.

Interesse? Neem contact op met Hokazo aan de Lange Goorstraat 6 in Uden.

Hokazo Nieuws
Dierenopvangcentrum Hokazo is op zoek naar vrijwilligers; extra handen voor de verzorging van al de dieren die zo hard hulp nodig hebben. Ze zoeken vrijwilligers voor het schoonmaken van de verblijven van de dieren (dagelijks van 8.30 tot 12.30 uur), socialiseren van angsthaasjes, pleeggezinnen (voor kittens met en zonder moeder of voor angsthaasjes) en vrijwilligers voor de dierenambulance. Maar ook klusjesmannen zijn welkom. Neem voor meer informatie contact op via 0413 26 05 46 of admin@hokazo.nl, of kijk op www.facebook.com/hokazo.

Meer berichten