Logo kliknieuws.nl/uden
<p>Givano met Ruben Annink.</p>

Givano met Ruben Annink.

7-jarige Givano schittert in clip bekende singer-songwriter

  •   keer gelezen   Human Interest

UDEN | Hij is pas 7 jaar en speelt nu al een hoofdrol in de nieuwste videoclip van singer-songwriter Ruben Annink. Givano van Brussel uit Uden kruipt in de clip van het nummer ‘Papa’ in de huid van de jonge Ruben.

“Ik vond het wel meevallen”, antwoordt Givano stoer als we vragen of hij het niet spannend vond om met de beroemde Ruben Annink in een clip te spelen. “Ik vond het juist heel leuk!” Givano’s moeder Jessica reageerde op een oproep waarin een jongetje van tussen de 6 en 10 jaar werd gezocht voor een clip. Niet veel later namen Keanu Huamahu, filmmaker, en Pierette Goossens, producer, contact op. Hij werd het. “Ik hoefde geen auditie te doen, ik mocht meteen meespelen. Dat ging goed. We hebben alles in één dag opgenomen”, vertelt Givano. “Hij lijkt toevallig ook veel op Ruben, dus dat was natuurlijk helemaal mooi”, lacht een trotse Jessica. Ruben brengt in het liedje een ode aan zijn vader.

Handtekening
“Ik merk dat hij dit soort dingen heel leuk vindt om te doen”, vertelt Jessica. “Het doet ‘m goed. Op school vroegen ze om zijn handtekening, dat is hartstikke gaaf toch?” Misschien dat er snel nog meer handtekeningen uitgedeeld moeten worden, want de volgende clip met Givano’s acteertalent komt er alweer aan. “Er lopen verschillende dingen. Givano is nog heel jong, dus we houden het natuurlijk rustig. Maar het lijkt hem leuk om hier meer in te doen.” Houd in ieder geval je televisie goed in de gaten, want Givano weet heel goed wat hij het allerliefste wil: “Een keer op televisie komen.”

Meer berichten