Hunt zoekt een lief baasje | Kliknieuws
Logo kliknieuws.nl/uden

Hunt zoekt een lief baasje

  •   keer gelezen   Human Interest

UDEN | Het asieldier van deze week is deze knappe angsthaas Hunt, geschatte leeftijd is 7 jaar. Hunt had al een huisje gevonden, helaas vond de eigenaar haar niet snel genoeg sociaal.

Wij zijn trots als we haar vorderingen zien, ze ligt ontspannen als wij er zijn, poetst zich en eet snoepjes. Ja, ze heeft nog tijd nodig om ons helemaal te vertrouwen, maar dat komt zeker goed. Met geduld en als Hunt het tempo mag bepalen. Hunt heeft sinds kort een nieuw contactmoment, als we voor de deur staan dan voert ze hele gesprekken met ons, is zo lief. Daaruit blijkt dat ze wel contact wil, maar het nog te eng vindt.

Hokazo nieuws
Bij Dierenopvangcentrum Hokazo verblijven op dit moment een aantal FIV-katjes die met smart wachten op een warm thuis. FIV is vergelijkbaar met HIV bij mensen. En net als bij mensen kunnen katten met FIV ooit (vaak na vele jaren) aids krijgen, maar dit hoeft niet. FIV tast wel het afweersysteem van de kat aan, waardoor hij gevoeliger is voor infecties. Met een beetje mazzel en goede zorgen, zoals goede voeding, kunnen FIV-katjes echter best oud worden. FIV is uitsluitend besmettelijk voor katten, niet voor honden of mensen. Zoek je een lief maatje? Denk dan ook eens aan een FIV-katje.

Meer berichten