Drie kittens zoeken gezellig huisje | Kliknieuws
Logo kliknieuws.nl/uden

Drie kittens zoeken gezellig huisje

  •   keer gelezen   Human Interest

UDEN | Deze drie kittens zijn broer Fiedo en zijn zusjes Feline en Flippo hun geschatte geboortedatum is juni 2020. De dames moeten samen geplaatst worden en de heer mag bij een andere katsociale kat geplaatst worden. Maar natuurlijk mogen ze ook alle drie naar hetzelfde huisje.

De dames willen graag knuffelen en zitten gezusterlijk bij je op schoot. Fiedo denkt dan: dit wil ik ook en komt er ook bij zitten en begint meteen te spinnen. Je kunt deze katten herkennen aan hun zwarte vachtje met een wit vlekje, in de vorm van een stip, streep en vlekje.

Hokazo nieuws
Bij dierenopvangcentrum Hokazo zijn er nog genoeg kittens die bij pleeggezinnen zitten. De plaatsbare kittens en katten staan online. Deze keer wat meer aandacht voor de zwarte kittens en katten die helaas minder in trek zijn. Waarom? Bijgeloof? Onzin, zwarte katten beschermen je en geven je rust. Zwarte katten en kittens zijn misschien wel extra lief. Het gaat ook om het karakter en niet om de kleur. Bij het dierenopvangcentrum zijn er ook nog wat oudere kittens. Bij deze kittens zie je al meer van hun karakter. Kijk voor meer informatie www.dierenasiels.com en www.facebook.com/hokazo.

Meer berichten