Boefje is op zoek naar een rustig huisje

  •   keer gelezen   Human Interest

UDEN | Het asieldier van deze week is deze cypers-witte poes Boefje, geboren op 1 augustus 2015. Boefje is een afstandsdier. De reden is te lezen in haar verhaaltje op www.hokazo.nl.

Boefje was zo boos en moest enorm wennen aan ons. Ze kon het niet goed vinden met een kater in haar verblijf en zit nu alleen in een ruimte. Daar is ze volledig tot rust gekomen en zien we de echte Boefje. Ze komt naar je toe gelopen en begroet je al mauwend, en we krijgen kopjes van haar. Ze is dol op snoepjes, maar met natvoer maak je haar niet blij. Boefje is wel een karakterkatje. Ze is stressgevoelig, maar in een rustig huisje zonder andere dieren en kinderen zal ze het goed doen.

Hokazo nieuws
Dierenopvangcentrum Hokazo zoekt klussers die hun pand willen onderhouden, die het leuk vinden om dit in de omgeving van dieren te doen en elke voorkomende klus kunnen verhelpen, zoals het repareren van kranen en deuren, het ophangen van plankjes, schilderwerk en het schoonmaken van dakgoten. “We zoeken mensen die op regelmatige basis komen klussen, bijvoorbeeld eens per week. De dag kan je uiteraard zelf bepalen. Heb je zin en tijd om ons te helpen? Mail dan naar admin@hokazo.nl, dan maken we een afspraak voor een kennismakingsgesprek en een rondleiding.”

Meer berichten