<p>Chaplin en Joep.</p>

Chaplin en Joep.

Chaplin en Joep zoeken samen een rustig huisje, Hokazo vindt voor meer dieren een huisje

  •   keer gelezen   Human Interest

UDEN | Deze week zijn er twee asieldieren van de week: deze bevriende katers zijn Chaplin (zwart-wit is van 2019) en Joep (cypers-wit is van 2018). De heren hebben elkaar ontmoet op Hokazo.

Chaplin zag vanaf het begin op tegen de stoere Joep. Door Joep is angsthaasje Chaplin helemaal opgebloeid. Chaplin laat zich aaien als hij je kent en speelt heel graag met een hengeltje. Joep is tijdens het spelen meer de jager die zijn prooi wil besluipen. De heren zoeken een rustig huisje zonder kleine kinderen. Maar wel een huisje met goed afgezette tuin of met een kattenren, zodat de heren hun energie kwijt kunnen. Interesse? Mail naar admin@hokazo.nl.

Hokazo vindt voor meer dieren een huisje
2020 was een jaar dat niemand snel zal vergeten, ook dierenopvangcentrum Hokazo niet. Toch is het hen gelukt voor meer dieren dan vorig jaar een huisje te vinden. Maar liefst drie keer moest het opvangcentrum haar deuren tijdelijk sluiten, onder andere vanwege het coronavirus. “Dat heeft ons voor een groot aantal uitdagingen gesteld. Veel dieren die onze hulp nodig hadden, geen plaatsingen vanuit het asiel en veel minder vrijwilligers. Toch is het, mede dankzij de steun van zoveel lieve mensen, gelukt om voor zelfs meer dieren dan vorig jaar een warm thuis te vinden.”

Meer berichten