Cyperse kater Yentl zoekt gezellig huisje | Kliknieuws
Logo kliknieuws.nl/uden

Cyperse kater Yentl zoekt gezellig huisje

  •   keer gelezen   Human Interest

UDEN | Het asieldier van deze week is deze knappe cyperse kater Yentl, geschatte geboortejaar 2015. Yentl bleek na binnenkomst FIV te hebben. Yentl heeft hier op dit moment nog geen last van en hij kan er oud mee worden.

Yentl kan ons mensen niet besmetten wel andere katten, daarom plaatsen we Yentl alleen met een andere kat met FIV. Yentl mag niet los rondlopen, alleen in een goed afgezette tuin of balkon. Yentl verblijft nu met onze andere FIV-katjes in de kantine en hij heeft het er niet slecht want hij krijgt op zijn tijd lekker natvoer en dat vindt hij heerlijk. Interesse? Mail admin@hokazo.nl.

Hokazo nieuws
Elk jaar belanden meer dan 1.000 zwerfdieren bij dierenopvangcentrum Hokazo. Honden worden snel herenigd met hun baasje. Ruim 95 procent van de katten heeft dat geluk helaas niet: ze zijn niet als vermist opgegeven en niet gechipt. Jammer, want vooral chippen is een makkelijke manier om ervoor te zorgen dat je je verloren viervoeter weer snel in de armen kunt sluiten. Hokazo controleert of het dier dat binnenkomt gechipt is. Zo ja, dan wordt de eigenaar gebeld. Vrijwel alle zwerfkatten hebben ooit een baasje gehad. Waarschijnlijk dachten ook deze mensen dat hun viervoeter nooit zou weglopen.

Meer berichten