Tadas (7) zoekt baasje die veel thuis is | Kliknieuws
Logo kliknieuws.nl/uden

Tadas (7) zoekt baasje die veel thuis is

  •   keer gelezen   Human Interest

UDEN | Tadas is het asieldier van deze week. Tadas is een lieve kruising van 7 jaar. Hij vindt aandacht heel fijn en knuffelt graag. Drukte vindt hij spannend en daarom plaatsen we hem enkel bij kinderen vanaf 12 jaar.

Hij gaat graag mee wandelen en loopt netjes aan de riem. Andere honden vindt hij niet leuk. We weten nog niet hoe hij op katten reageert en daarom plaatsen we hem niet in een huisje met andere dieren.

Tadas is niet graag alleen dus we zoeken voor hem een baasje die veel thuis is en met hem kan oefenen om korte momentjes alleen thuis te zijn. Interesse? Mail naar admin@hokazo.nl.

Hokazo nieuws
Ieder jaar opnieuw belanden honderden kittens bij Dierenopvangcentrum Hokazo. Nageslacht van verwilderde katten, boerderijkatten en huiskatten. Buiten geboren of harteloos gedumpt. Letterlijk als ‘oud vuil’ uit de auto gegooid of in een dichtgeplakte doos op een plek achtergelaten. Velen zijn door alle ontberingen ziek en zwak of hebben uiteenlopende gebreken. Jij kunt bijdragen dit dierenleed te stoppen, door je eigen kat te laten castreren of steriliseren. Hokazo blijft zich onverminderd inzetten voor alle gevonden hummels. “Maar alleen als we allemaal onze verantwoordelijkheid nemen, kunnen we veel dierenleed voorkomen.”

Meer berichten