Logo kliknieuws.nl/uden

Schildpadpoes Lola zoekt rust en structuur

  •   keer gelezen   Human Interest

UDEN | Het asieldier van de week is deze schildpadpoes Lola, geschatte geboortedatum is juli 2018. Lola is een angsthaasje maar vooral een bescheiden meid die veel tijd nodig heeft om aan ons mensen te wennen. Lola heeft vooral rust en structuur nodig om te kunnen ontspannen en ons te gaan vertrouwen.

Lola knipoogt wel terug naar ons en dat is toch een teken van vertrouwen, maar wij kunnen haar helaas te weinig aandacht geven. In haar huis zijn geen kleine kinderen en andere katten. Maar wel iemand met veel geduld en liefde voor haar, want het heeft veel tijd nodig om haar vertrouwen te winnen. Interesse? Mail naar admin@hokazo.nl.

Hokazo nieuws
De dierenambulance van dierenopvangcentrum Hokazo is 24/7 bereikbaar voor dieren in nood. Dieren houden zich niet aan ‘kantoortijden’ en ook ’s avonds en ’s nachts moeten ze helaas regelmatig uitrukken. En voor die avond- en nachtdiensten kunnen ze nog wel wat collega’s gebruiken. Je rijdt altijd met z’n tweeën op de ambulance, dus uit praktische overwegingen zoeken ze bij voorkeur koppels. Heb jij tijd en zin om je samen met je man, vrouw, buurman, buurvrouw, vriend of kennis uit het dorp in de avond en/of nacht in te zetten op de ambulance om dieren in nood te helpen? Mail dan snel naar admin@hokazo.nl.

Meer berichten