Logo kliknieuws.nl/uden

Noah en Manneke zoeken samen een fijn plekje

  •   keer gelezen   Human Interest

UDEN | Deze twee heren zijn Noah (10-2014) en Manneke (11-2015 wit) ze zijn als zwerfdier bij Hokazo binnengekomen. Het zijn beide nog angsthazen, maar voor natvoer willen de heren dat wel even vergeten.

De heren hebben elkaar leren kennen in het asiel en ze zochten meteen steun bij elkaar. Noah laat zich iets minder zien dan Manneke. Tot het schemering en rustig wordt, dan blijkt Noah als een koning door het verblijf te lopen of op zijn troon te gaan zitten. De heren zijn pas verhuisd naar een pleeggezin om aan hun socialisatie te werken. Interesse? Mail naar dierenasiels@hokazo.nl.

Hokazo nieuws
Met dit zachte weer zal het kittenseizoen wel weer snel starten. Omdat dierenopvangcentrum Hokazo zwangere poezen of moeders met jonge kittens in verband met infectiegevaar liever in een pleeggezin plaatsen, zoeken ze nieuwe pleeggezinnen om deze op te vangen. Wat verwachten ze? Dat je in de buurt woont van een van onze dierenartsen en een aparte kamer hebt voor de moeder en kittens. Wat krijg je van Hokazo? Alles wat nodig is om onze kittens groot te brengen, voordat ze geplaatst worden. Ze zoeken ook pleeggezinnen voor angsthaasjes of oudere katten. Interesse? Stuur een mail naar begeleiding@hokazo.nl.

Meer berichten