Logo kliknieuws.nl/uden

Vriendjes Morgan en Momo zoeken samen een vertrouwd huisje

  •   keer gelezen   Human Interest

UDEN | Deze twee knappe heren zijn Morgan (cypers-wit) en Momo (cypers) geschatte geboortedatum september 2019. De heren vinden ons nog best spannend, maar ze knipogen wel gezellig naar ons. Dat is het eerste teken dat ze ons gaan vertrouwen. Maar in een rustig eigen huisje zullen ze veel sneller uit hun schulp kruipen.

Met geduld en veel lekkers zal je hun hart veroveren. Nu spelen ze nog niet met ons, maar dit is ook een goede methode om contact met ze te maken en hun vertrouwen te geven in ons mensen. Morgan en Momo moeten samen geplaatst worden. Interesse? Mail admin@hokazo.nl..

Hokazo nieuws
Dierenopvangcentrum Hokazo brengt de angsthaasjes onder de aandacht. Waarom kiezen voor een angsthaasje? Omdat de beloningen zo mooi zijn die je van ze terugkrijgt als ze je gaan vertrouwen. Ja, het kost wat tijd, aandacht en geduld, maar bij ieder stapje dat ze maken krijg je zo’n geweldig gevoel van binnen. Je gaat genieten van de eerste keer dat ze terug knipogen, dat ze eten als je bij ze in de buurt bent, als ze ontspannen gaan liggen en oogjes dicht doen. Dit hoort allemaal bij de socialisatie van een angsthaasje. Het zijn ook supermaatjes voor andere katjes. Geef ze een kans.

Meer berichten