Logo kliknieuws.nl/uden

Lapjespoes met karakter zoekt stressvrij huisje

  •   keer gelezen   Human Interest

UDEN | Jainy is het asieldier van de week. Ze is een lapjespoes van 8 jaar oud, en een dametje met karakter. Ze verblijft in een pleeggezin en daar maakt ze echt stappen in haar divagedrag, waar het pleeggezin natuurlijk alles over kan vertellen.

Jainy heeft HCM dit is een verdikking van de hartspier, op dit moment heeft ze nog geen medicijnen nodig. Jainy zoekt een stressvrij huisje waar ze lekker kan kroelen met haar baas. Ze wil graag op zijn tijd naar buiten, maar dan moet er wel een veilig afgezette tuin zijn. Want daar buiten zou ze teveel stress op kunnen doen.

Hokazo nieuws
Het motto van dierenopvangcentrum Hokazo: ieder dier krijgt een kans en die willen ze ook zeker ieder dier geven. Helaas komen er de laatste tijd veel gewonde, verzwakte en/ of zieke dieren bij hen binnen. “Die wij met alle liefde en plezier zullen helpen, daar zitten natuurlijk ook extra kosten aan verbonden. Daarom zouden wij graag ons medisch potje willen aanvullen, om katjes te helpen, zodat ze geplaatst kunnen worden als ze beter zijn. Elk bedrag, hoe klein ook, is erg welkom!” Je kunt je bijdrage overmaken op NL40INGB0668967463 t.n.v. Stichting Hokazo, onder vermelding van ‘medisch potje’.

Meer berichten