Logo kliknieuws.nl/uden

Rood-witte kater Silvio zoekt een rustig huisje

  •   keer gelezen   Human Interest

UDEN | Hoi, ik ben rood-witte kater Silvio, geboren 1 maart 2016. Ik ben afgestaan door mijn eigenaar omdat de thuissituatie veranderde en dit teveel stress gaf. Ik zit nu alweer een tijdje bij Hokazo en snap echt niet waarom?

Ik ben een knappe kater, superlief en hou van knuffelen. Ik moet wel eerlijk zeggen dat ik speciaal voer moet hebben zodat ik geen blaasgruis meer krijg. In mijn huisje zijn geen andere dieren of kleine kinderen aanwezig. Ik zou het ook fijn vinden dat je veel huis bent, zodat we samen kunnen genieten van het leven. Interesse? Mail dan naar admin@hokazo.nl.

Hokazo nieuws
Dierenopvangcentrum Hokazo in Uden krijgt nog steeds veel niet gecastreerde katers en poezen binnen, met alle gevolgen van dien. Zoals Fiv (kattenaids) waar ze goed mee kunnen leven, maar in de buitenwereld hun gezonde soortgenoten kunnen besmetten. Of zelfs hun kitten het al mee kunnen geven. Veel jonge mama’s die of zwanger raken door dat ze niet geholpen buiten lopen of in het wild worden geboren. Want de kittens van deze jonge mama’s blijven zwerven en kunnen alweer voor het jaar zwanger zijn. Daarom laat je kat helpen dit voorkomt een hoop leed. Chip je kat ook en vergeet niet ze te registeren.

Meer berichten