Energieke kater Giles zoekt gezellig huisje

  •   keer gelezen   Human Interest

UDEN | Deze knappe rood-witte kater is Giles, het asieldier van de week. Zijn geschatte geboortedatum is 1 april 2018. Giles is een kater met veel energie en moet daarom de ruimte hebben. Een goed afgezette tuin is een must voor Giles.

Giles knuffelt graag met je, maar hij geeft ook duidelijk aan dat hij er genoeg van heeft en dan moet je dit niet negeren (voor meer uitleg zie het verhaaltje op de Facebookpagina) van Hokazo. Giles kan ook heerlijk lui zijn, maar zodra je bij hem komt word je heerlijk begroet met zijn vocale talent. Giles kan niet met andere katten en kleine kinderen is niks voor Giles. Interesse? Mail admin@hokazo.nl.

Hokazo nieuws
Het kittensezioen is begonnen en de eerste zwangere moederpoezen en moeders met kittens zitten al bij de pleeggezinnen van dierenopvangcentrum Hokazo. Ze hebben ook al schrijnende gevallen mee gemaakt, zoals jonge poezen die zwanger zijn doordat hun baasje ze niet heeft laten helpen. Wees alert als je ergens loopt of je hulpeloze kittens ziet, kijk eerst of de moederpoes nog in de buurt is. Zijn de kittens warm, droog, ronde buikjes en rustig dan is de moeder nog in de buurt. Bel altijd de dierenambulance van Hokazo voor adviezen, en zodat zij de juiste stappen kunnen zetten: 06 53 707 111.

Meer berichten