Knuffelkont Mina zoekt een rustig huisje

  •   keer gelezen   Human Interest

UDEN | Deze knappe dame is Mina, ze is van mei 2016. Mina is van ver gekomen, ze heeft het nodige meegemaakt in haar leven.

Mina is een lieve knuffelkont tot zij er genoeg van heeft, dan moet je wel naar haar luisteren. Door wat ze heeft meegemaakt kan ze overprikkeld raken.

Voor Mina zoeken we iemand die echt voor haar gaat en haar situatie begrijpt en respecteert. In Mina’s huis wil ze graag rust, een baasje dat haar kan lezen, geen kinderen en geen andere dieren. Naast wat Mina heeft mee gemaakt heeft ze ook last van blaasgruis en moet daar speciaal voer voor krijgen. Mina mag ook niet vrij naar buiten, alleen in een goed afgezette tuin of balkon.

Ben jij niet geschrokken van haar verhaal, kom dan eens bij Mina kijken. Dit zal meerdere keren moeten zodat we zeker weten dat het een match is.

Hokazo nieuws
Dierenopvangcentrum Hokazo zoekt klussers die hun pand willen onderhouden en elk voorkomende klus kunnen verhelpen. Denk aan klussen als kranen en deuren repareren, ophangen van plankjes, schilderwerk, en schoonmaken van dakgoten enzovoorts. “We zoeken mensen die op regelmatige basis komen klussen bijvoorbeeld eens per week, de dag kan je uiteraard zelf bepalen. Heb je zin en tijd om ons te helpen? Mail dan naar admin@hokazo.nl, dan maken we een afspraak voor een kennismakingsgesprek.”

Meer berichten