Zwart-witte Iggy zoekt een rustig en gezellig huisje

  •   keer gelezen   Human Interest

UDEN | Het asieldier van deze week is Iggy, een zwart-witte poes, naar schatting geboren in 2018. Iggy is een echte knuffelpoes als ze je kent, dol op eten, daar kun je haar voor wakker maken.

Er is een tumor verwijderd bij haar, ze kunnen niet zeggen of het terugkomt. Ze laat zich hierdoor niet uit het veld slaan en wil genieten van haar leven met jou. Het liefst komt ze bij iemand die veel thuis is en waar ze niet teveel stress ondervindt. Ze mag niet los buiten rondlopen, alleen in een goed afgezette tuin. Wil jij samen met haar genieten van het leven? Kom dan eens kennis maken.

Hokazo nieuws
Dierenopvangcentrum Hokazo wil graag aandacht vragen voor katten die niet gecastreerd worden en toch vrij buiten rondlopen. Laat je poes of kater aub helpen dit voorkomt een hoop ellende. Zoals te jonge moederpoezen met alle gevolgen van dien en kattenaids vooral bij katers door vechten. “We krijgen de laatste tijd veel schrijnende gevallen binnen, waarvan we er gelukkig een hoop kunnen redden. Maar een paar gingen er helaas hemelen. Als wij als mens onze plicht zouden doen kunnen we een hoop ellende voorkomen. Laat je kat castreren, chippen en registeren dit voorkomt een hoop dierenleed.”

Meer berichten