Foto:

Perla zoekt fijn rustig huisje om te genieten van haar oude dag

  •   keer gelezen   Human Interest

UDEN | Deze bescheiden poes is Perla, haar geschatte geboortedatum is 14 mei 2011. Perla is na een lange zwerfperiode bij Hokazo gekomen. We zoeken nu voor Perla een fijn rustig huisje waar ze nog lekker kan genieten van haar oude dag.

Perla zoekt andere katten niet op en gaat het liefst veilig in een hoekje liggen. Voor natvoer is Perla wel te porren. Perla is te aaien, maar of ze echt van kroelen houdt?

We verwachten in een rustig huisje dat ze wel eens een echte kroelkont blijkt te zijn. Geef deze dame een warm en veilig huisje. Mail naar admin@hokazo.nl.

Hokazo nieuws
Elk jaar belanden meer dan 1.000 zwerfdieren bij Dierenopvangcentrum Hokazo. Honden worden snel herenigd met hun baasje. Ruim 95% van de katten heeft dat geluk helaas niet: ze zijn niet als vermist opgegeven en niet gechipt. Jammer, want vooral chippen is een makkelijke manier om ervoor te zorgen dat je je verloren viervoeter weer snel in de armen kunt sluiten. Hokazo controleert of het dier dat binnenkomt gechipt is. Zo ja, dan wordt de eigenaar gebeld. Vrijwel alle zwerfkatten hebben ooit een baasje gehad. Waarschijnlijk dachten ook deze mensen dat hun viervoeter nooit zou weglopen. Laat dus uw huisdier chippen en registreren.

Meer berichten