Polleke en Ukkie zoeken een lief baasje

  •   keer gelezen   Human Interest

UDEN | Twee asieldieren deze week. Hoi, wij zijn Polleke (rood-wit) en Ukkie (zwart-wit). Wij zijn bijna een jaar oud. Ons baasje heeft met pijn in haar hart besloten om ons af te staan. Polleke heeft ruimte nodig om zijn energie kwijt te raken. Daarom zoeken we een huisje met een goed afgezette tuin voor Polleke.

We houden beide van knuffelen. Ukkie zal er minder snel om vragen maar geniet er wel van. Jullie zullen wel al aanvoelen dat ik, Ukkie, een bescheiden kater ben en ons Polleke meer de aanwezige kater is. Oftewel de perfecte combinatie. We zijn erg op elkaar gesteld en moeten daarom samen geplaatst worden.

Hokazo nieuws
Bij Hokazo verblijven op dit moment een aantal FIV-katjes die wachten op een warm thuis. In de volksmond wordt FIV ook wel kattenaids genoemd, maar dat is niet terecht. FIV is vergelijkbaar met HIV bij mensen. En net als bij mensen kunnen katten met FIV ooit (vaak na vele jaren) aids krijgen, maar dit hoeft niet. FIV tast wel het afweersysteem van de kat aan, waardoor hij gevoeliger is voor infecties dan een gezonde kat. Met een beetje mazzel en goede zorgen, zoals goede voeding, kunnen FIV-katjes echter best oud worden. FIV is uitsluitend besmettelijk voor katten. Zoek je een lief maatje, denk dan ook eens aan een FIV-katje.

Meer berichten