Jonge, cyperse kater Guus zoekt een leuk baasje

  •   keer gelezen   Human Interest

UDEN | Deze cyperse kater is Guus, het asieldier van de week. Zijn geschatte geboortedatum 1 juli 2020. Guus is als zwerfdier gevonden en naar een pleeggezin gegaan.

Guus was niet gewend aan mensen, inmiddels durft hij bij pleegmama op schoot te springen en verstopt zijn kopje onder haar oksel. Als ik jou niet zie, zie jij mij ook niet lijkt Guus te denken. Hij geeft je ook graag een lik en geniet ook van een paar likjes thee. Soms schrikt Guus nog wel eens van zijn eigen moed. In het begin dat hij bij je komt wonen zal hij zich wel terugtrekken in zijn schuilplek.

Hokazo nieuws
Dierenopvangcentrum Hokazo is op zoek naar mensen die thuis moederloze kittens, zwangere poezen en/of poezen met kittens kunnen opvangen. Vooral voor de allerkleinste, moederloze kittens is het asiel nauwelijks een optie. Zij moeten met de fles worden grootgebracht en vragen veel zorg. Maar ook voor kittens met moeder en iets oudere moederloze kittens is een pleeggezin van levensbelang. Ze worden veel socialer en aanhankelijker en komen nauwelijks in aanraking met ziekteverwekkers van buitenaf. Hun plaatsings- en overlevingskansen zijn dan ook groter. Wil je helpen? Mail dan naar begeleiding@hokazo.nl.

Meer berichten