Witte kater Turner zoekt een gezellig en lief baasje

  •   keer gelezen   Human Interest

UDEN | Het asieldier van de week is de cypers met witte kater Turner. Zijn geschatte geboortedatum is 14 juni 2020. Turner is een bescheiden kater, maar als hij eenmaal begint met kroelen dan weet hij van gekkigheid niet hoe hij moet gaan liggen draaien.

Ondanks dat Turner in zijn jonge leven al zoveel heeft meegemaakt is hij heel sociaal naar mensen en katten. Turner moest nadat hij was gevonden was met een slecht oog, geopereerd worden en zijn oog moest eruit. En ook bleek hij besmet te zijn met FIV, maar hier kan hij gewoon oud mee worden. Turner mag niet vrij buiten lopen, om zijn oog en de FIV.

Hokazo nieuws
Het is vakantietijd en helaas zullen er de komende tijd weer vele honden en katten gedumpt worden. Zie je een loslopende hond of aan een boom vastgemaakt, bel dan de dierenambulance van Dierenopvangcentrum Hokazo, via 06 53 707 111. Zij zijn 24/7 inzetbaar, maar bij drukte kan het iets langer duren. Mocht je een kat in de buurt zien lopen waarvan je niet weet waar hij thuishoort, ben dan alert en bel. Tips voor mensen die op vakantie gaan: er is vast in uw buurt een jongere die je dier iedere dag wil komen eten geven en uitlaten voor een kleine vergoeding. Laat je dieren niet de dupe worden van je vakantie.

Meer berichten