Zwart-witte kater Misty zoekt een gezellig baasje

  •   keer gelezen   Human Interest

UDEN | Het asieldier van deze week is de zwart-witte kater Misty. Haar geboortedatum is 1 april 2018. Ze is als afstandsdier bij Hokazo gekomen omdat ze niet met de hond overweg kon. Dit is best een lang verhaal, dus voor meer informatie kan je mailen naar Hokazo.

Misty is best bescheiden, maar als ze je kent dan is daar niks meer van over. Dan wil ze heel graag met je kroelen, en kan ze geen seconde rustig liggen. Veel eisen heeft ze niet voor mijn nieuwe huisje. Ze is een echte binnenkat, houdt niet van honden en eet graag op zijn tijd wat lekkers. Meer info of interesse? Mail admin@hokazo.nl..

Hokazo nieuws
Wat is leuker dan één kitten? Eh, twee kittens! Dierenopvangcentrum Hokazo heeft veel stelletjes zitten. Het is veel leuker voor de katjes, ze hebben elkaar om mee te spelen en te snoezelen, maar ook om mekaar te corrigeren als ze te fel spelen. Ze kunnen van elkaar leren kat te zijn en daardoor is de kans op probleemgedrag (krabben aan de bank, in de gordijnen hangen) een stuk kleiner. Bij mensen die veel van huis zijn plaatsen ze kittens alleen per tweetal. Ook als je veel thuis bent, is een stelletje beter dan een kitten alleen. Kijk op www.dierenasiels.com of www.facebook.nl/hokazo.

Meer berichten