Nieuwsgierige, speelse kittens zoeken een huisje

  •   keer gelezen   Human Interest

UDEN | Deze vier schattige zwart-witte kittens zitten met hun moeder Koosje in een pleeggezin en zijn op zoek naar hun gouden mandje. Helaas krijgen ze geen reactie, alleen maar omdat ze zwart-wit en zwart zijn? Want aan hun karakter en lieve snoetjes kan het niet liggen.

Ze zijn nieuwsgierig, speels en lief, gewoon gezonde jonge kittens. We plaatsen Sam (zwart) en Pip samen en Diesel en Dropje, ze zijn geboren 28 mei 2021. Het zijn moderne kittens ze helpen je graag als je op de laptop bezig bent of met de Nintendo, maar een hengeltje kan ook hun goedkeurig dragen. Ze kennen nog geen buiten.

Hokazo nieuws
Hokazo heeft kittens in alle soorten en maten, kleuren en van alle leeftijden. Extreme knuffelkonten, heerlijk rustige en lieve hummels, enorme deugnieten en kleine wildebrassen… De meeste van hen zijn dol op aandacht. Een aantal moet nog wat wennen. Zij hadden in hun jonge zwerversbestaan geen contact met mensen. Maar juist ook die verlegen kleintjes zoeken dringend een warm thuis. Want met volop knuffels veranderen zij echt razendsnel. Alle kittens zijn gechipt, geënt, ontwormd en ontvlooid en oud genoeg zijn kunnen ze op kosten van Hokazo gecastreerd worden. Overweeg je een viervoetertje te nemen? Kijk eens op facebook.com/hokazo.

Meer berichten