Lapjespoes Jainy zoekt een stressvrij huisje

  •   keer gelezen   Human Interest

UDEN | Het asieldier van deze week is Jainy. Jainy is een lapjespoes van 8 jaar oud, en een dametje met karakter. Ze verblijft in een pleeggezin en daar maakt ze echt stappen in haar divagedrag, waar het pleeggezin natuurlijk alles over kan vertellen.

Jainy heeft HCM dit is een verdikking van de hartspier, op dit moment heeft ze nog geen medicijnen nodig. Jainy zoekt een stressvrij huisje waar ze lekker kan kroelen met haar baas. Ze wil graag op zijn tijd naar buiten, maar dan moet er wel een veilig afgezette tuin zijn. Want daar buiten zou ze teveel stress op kunnen doen.

Hokazo nieuws
Het motto van dierenopvangentrum Hokazo is: ieder dier krijgt een kans en die willen we ook zeker ieder dier geven. Helaas komen er de laatste tijd veel gewonde, verzwakte en/ of zieke dieren binnen, die zij met alle liefde en plezier zullen helpen, maar daar zitten natuurlijk ook extra kosten aan verbonden. Daarom zouden ze graag hun medisch potje willen aanvullen om katjes te helpen, zodat ze geplaatst kunnen worden als ze beter zijn en met hun nieuwe baasjes nog lang kunnen genieten. Elk bedrag is welkom. Je kunt je bijdrage overmaken op NL40INGB0668967463 t.n.v. Stichting Hokazo, onder vermelding van medisch potje.

Meer berichten