1,5 jaar oude Simba zoekt energiek baasje

  •   keer gelezen   Human Interest

UDEN | Dit is Simba, een mooie kruising van 1,5 jaar oud. Het asieldier van deze week is een vriendelijke, maar onstuimige kerel. Helaas heeft hij wat opvoeding gemist en kan soms lomp uit de hoek komen. Hij is erg jong en heeft de daarbij passende energie en kan nog wel wat opvoeding en training gebruiken.

Hij is leergierig dus daar valt zeker nog winst te behalen. Simba kan niet met andere honden of katten en omdat hij erg sterk en lomp is, plaatsen we hem alleen bij kinderen ouder dan 13 jaar. Simba zoekt een ervaren baas die met hem aan het werk wil. Interesse? Mail naar admin@hokazo.nl.

Hokazo nieuws
Hokazo is dringend op zoek naar mensen die willen helpen met het verzorgen van de honden. Extra handen zijn alle dagen welkom, van maandag tot en met zondag, zowel in de ochtend als de middag. Vanaf 08.30 uur worden de kennels schoongemaakt en de honden op de weides gezet, vanaf 13.30 uur wordt er met ze gewandeld. Hokazo vangt veel grote en sterke honden op, zoals staffords, mastino’s en bulldogs. Vrijwilligers moeten dus stevig in hun schoenen staan en liefst enige ervaring hebben met honden. Heb je interesse of vragen? Mail dan naar admin@hokazo.nl.

Meer berichten