Twee jonge katers zoeken een leuk huisje

  •   keer gelezen   Human Interest

UDEN | Twee asieldieren van de week deze keer. Deze twee lieve jonge katers zijn Wildy (cyper 11-02-2020) en Vinni (zwart 20-10-2020). Ze hebben elkaar leren kennen in een pleeggezin en zijn echte broers geworden.

Wildy, de oudste van de twee, beschermde Vinni lange tijd voor ons mensen. Maar nu zijn ze beide door ons te aaien. Ze vinden het heerlijk om bij je te zijn en wat te spelen. Er is alleen een klein probleempje: dat hun ontlasting onregelmatig is, maar medisch is er niks te vinden waardoor dit komt. Ze krijgen wel speciaal voer om hun darmen te helpen. Het wordt tijd dat deze kerels een eigen huisje krijgen. Interesse mail admin@hokazo.nl.

Hokazo nieuws
Dierenopvangcentrum Hokazo vraagt om ook eens te kijken naar een angsthaasje uit hun opvangcentrum. Waarom kiezen voor een angsthaasje? Omdat de beloningen die je van ze terug krijgt als ze je gaan vertrouwen zo mooi zijn. Ja, het kost wat tijd, aandacht en geduld, maar bij ieder stapje dat ze maken krijg je zo’n geweldig gevoel van binnen. Je gaat genieten van de eerste keer dat ze terug knipogen, dat ze eten als je bij ze in de buurt bent, als ze ontspannen ga liggen en oogjes dicht doen. Dit hoort allemaal bij de socialisatie van een angsthaasje. Het zijn ook supermaatjes voor andere katjes. Geef ze een kans!

Meer berichten