Blauw-witte kater Sif zoekt een huisje

  •   keer gelezen   Human Interest

UDEN | We jullie voorstellen aan een van onze angsthazen in opleiding, onze knappe Sif. Sif is een blauw-witte kater. De geschatte geboortedatum is 1 juni 2018.

Sif heeft waarschijnlijk weinig of geen contact met mensen gehad. Maar we zien hem wel al veranderen. Hij vindt eten heerlijk en de laatste tijd komt hij uit zijn schuilplekje. Of hij wil zeggen: ‘Schiet eens op met dat eten.’ Dat is al de eerste stap en er zullen er nog vele volgen. Met geduld en liefde komt Sid er wel. Wil jij dit proces met hem aangaan? Mail dan naar admin@hokazo.nl.

Hokazo nieuws
Dierenopvangcentrum Hokazo krijgt nog steeds veel niet gecastreerde katers en poezen binnen met alle gevolgen van dien. Zoals fiv (kattenaids), waar ze goed mee kunnen leven, maar in de buitenwereld hun gezonde soortgenoten kunnen besmetten of zelfs hun kitten het al mee kunnen geven. Er zijn veel jonge mama’s die of zwanger raken doordat ze niet geholpen buiten lopen of in het wild worden geboren. Want de kittens van deze jonge mama’s blijven zwerven en kunnen alweer voor het jaar zwanger zijn. Daarom: laat je kat helpen. Dit voorkomt een hoop leed. Chip je kat ook en vergeet niet ze te registeren.

Meer berichten