<p>De bijna 8 jaar oude Kyra.</p>

De bijna 8 jaar oude Kyra.

Enthousiaste Tsjechoslowaakse Wolfhond zoekt een lief baasje

  •   keer gelezen   Human Interest

UDEN | Kyra is een Tsjechoslowaakse Wolfhond kruising van bijna 8 jaar oud. Ze is erg enthousiast en aanhankelijk. Ze reageert wisselend op andere honden, tijdens het wandelen kan ze ooit wat uitvallen naar honden. Het is onbekend of ze met katten overweg kan.

Ze reageert goed op grote kinderen, maar kan wat zenuwachtig reageren op kleine kinderen en daarom zoekt ze een huisje zonder kleine kinderen. Helaas heeft Kyra last van beginnende lichamelijke problemen. Hier kan haar pleeggezin meer over vertellen. Ze zoekt een ervaren baasje die veel tijd voor haar heeft. Ben jij dat? Stuur dan snel een mail naar admin@hokazo.nl..

Hokazo nieuws
De vrijwilligers van de dierenambulance Hokazo zoeken dringend nieuwe collega’s. Misschien iets voor jou? Deze mannen en vrouwen doen ontzettend goed werk voor maar liefst tien gemeenten in de regio Uden-Veghel. Ze brengen gevonden dieren naar de dierenarts of naar een gespecialiseerd opvangcentrum. Voor honden en katten is dat Hokazo. De dierenambulance is bij voldoende bezetting 24 uur per dag bereikbaar. Je bepaalt natuurlijk zelf wanneer en hoe vaak je wilt rijden en uiteraard wordt je in het begin goed begeleid. Dus, heb je een hart voor dieren? Ben je 18 jaar of ouder? Mail dan naar
dierenambulance@hokazo.nl.

Meer berichten