Beste vriendinnen zoeken samen een huisje

  •   keer gelezen   Human Interest

UDEN | Dit is Demi, het asieldier van de week. Demi is vernoemd naar een van de medewerkers van Hokazo. Net als haar naamgenootje is Demi een leuke, lieve en knappe dame. Zij is samen met Diede gevonden en die twee zijn BFF’s.

Ze doen alles samen, vooral knuffelen met elkaar. Dan geven ze elkaar kopjes en draaien ze hun staarten in elkaar. Deze twee dames willen dan ook enkel samen verhuizen. Demi en Diede zijn beide lapjeskatten van net een jaar oud. En ze zijn helemaal klaar om met hun eigen verwenmens van het leven te genieten! Benieuwd naar dit leuke duo? Kijk op www.hokazo.nl/kat/Demi.

Hokazo nieuws
Hokazo heeft hulp nodig in de zomervakantie. Vanwege het vochtige, warme weer groeien schimmels erg goed. Dat blijkt ook aan het aantal katten met schimmelinfecties die bij Hokazo binnenkomen. De behandeling van schimmel is erg kostbaar. De dieren moeten vier keer met erg dure shampoo gewassen worden, ze krijgen 6 weken lang medicatie en gedurende de hele behandeling moeten medewerkers en vrijwilligers in pak de verblijven iedere dag ontsmetten. Dit kost veel tijd en geld en die middelen zijn een heel eind op. Heb jij de komende weken tijd om een ochtend of middag te poetsen? Mail dan naar admin@hokazo.nl.

Meer berichten