Ingezonden: ‘Een onderscheiding voor de buitendienst’

  •   keer gelezen   Ingezonden

UDEN | Onze redactie kreeg onderstaande tekst binnen van Diny Heijnen, waarin ze vertelt waarom alle mensen die in de buitendienst van de gemeente Uden werken, een lintje verdienen. Ze zond deze tekst naar de gemeente Uden.

“Bij deze wil ik graag alle mensen die in de buitendienst van de gemeente Uden werken voordragen voor een onderscheiding. Alle mensen die in parken en plantsoenen alle vuiligheid (altijd weer zonder klagen) opruimen van medemensen, die zelf hun eigen troep niet in hun eigen vuilnisbak deponeren! Ik zie telkens mondkapjes, vieze zakdoeken, etensbakjes, lege blikjes etc overal rondslingeren. Het zijn de onderhoudsmensen van parken, plantsoenen en groenvoorziening in onze gemeente. Zij, en vooral zij, zorgen ervoor dat het leven in Uden Leefbaar blijft! Zij hebben hart voor Uden. Fatsoen moet je doen. Maar hoe eerlijk is het dat, indien het jouw baan is in de gemeente Uden? Eer deze mensen! Roem ze! Zet ze in het zonnetje, in woord en daad. Maak er een feest van, dan verdienen ze.”

De gemeente heeft laten weten het idee om alle medewerkers te onderscheiden te waarderen en mooi te vinden, maar dat dit helaas niet mogelijk is.

Meer berichten