Foto: Anneveldt Multimedia.
Foto: Anneveldt Multimedia.
foto's

Singer Songwriter Sunday in De Pul

  •   keer gelezen   Kunst en cultuur

UDEN | Singer Songwriters lieten zondag 6 november zien wat ze in huis hebben in De Pul. 

Er traden vier singer songwriters op. 
De 20-jarige Flemming begon zijn carrière bij met musicals zoals Ciske de Rat, waar hij de hoofdrol vertolkte en Kruimeltje. Na een paar jaar kwam hij erachter dat hij toch liever in een band zingt en momenteel verovert hij met Baby Blue heel Nederland!.Als solo-muzikant zit hij bij de laatste elf Giels Talentenjacht.
Zanger, songwriter, begenadigd gitarist. Dat is de 25-jarige Midas, die kan zeggen dat hij zijn halve leven al bezig is met muziek. Zijn invloeden lopen uiteen van 'oudjes' als Neil Young, Steely Dan, Supertramp en Pink Floyd tot nieuwere namen als Valerie June en Fleet Foxes. Zijn debuutalbum verschijnt in het voorjaar van 2017.
Lea Kliphuis is haar naam: zangeres, gitarist & liedjesschrijfster. In 2010 bracht ze haar debuutalbum Can I Come By? uit bij Excelsior Recordings. Nu is daar The World Owes Me Nothing vol pure, eerlijke liedjes met invloeden uit de alternatieve country en de westcoastmuziek van de jaren '70.
Remco Kuijs is een jonge singer-songwriter. Hij won de Kruisherenkapel Contest en heeft daarmee deze mooie spot tijdens Singer Songwriter Sunday gewonnen.

Hans Anneveldt van Anneveldt Multimedia maakte deze prachtige fotoreportage. 
 

Meer berichten