Cliff and The Shadows.
Cliff and The Shadows.

A tribute to Cliff en the Shadows op 13 november in Markant Uden

  •   keer gelezen   Kunst en cultuur

UDEN | Jimmy Jemain en The Rapiers (UK) brengen zondag 13 november een eerbetoon aan Cliff Richard en zijn band. Jimmy Jemain is 's werelds meest bekende 'Cliff Richard tribute artiest'. Tijdens de show in Markant Uden komen de wereldhits uit de jaren '50 en '60 allemaal voorbij. 'A tribute to Cliff en the Shadows' is op zondag 13 november te zien in de theaterzaal om 20.15 uur.

Living Doll, The Young Ones, Do You Wanna Dance, Lucky Lips: allemaal hits uit de jaren '50 en '60 van Cliff Richard & The Shadows. Hun wereldhits worden door Jimmy Jemain & The Rapiers met authentieke versterkers, microfoonstandaards en kleding gebracht in een swingende show. Een ultiem eerbetoon aan de legendarische zanger en zijn band.
Jimmy Jemain staat bekend als de look-a-like en sound-a-like van Cliff Richard. "He talks, walks, looks and sings like Cliff" (Daily Mirror). Jimmy Jemain brak door in het BBC-programma 'Stars In Their Eyes' en in 2003 speelde hij de hoofdrol in de West End-productie 'Cliff - The Musical'. Hij is zowel qua uiterlijk als qua stem typisch Cliff Richard. Zijn begeleidingsband The Rapiers wordt door de pers omschreven als "the top Shadows-typeband in the UK". Deze band draait al sinds begin jaren '60 mee in het livecircuit in Engeland.

Jimmy Jemain en the Rapiers zijn op zondag 13 november om 20.15 uur te zien in de theaterzaal van Markant Uden. Tickets kosten € 25,00 (excl. Ticketkosten) en zijn te reserveren via www.markantuden.nl, telefonisch via (0413) 25 61 10 of via het Informatiepunt.

Meer berichten