Luminize.
Luminize.

All-female rockband Luminize zet vrijdag de Pul op z'n kop

  •   keer gelezen   Kunst en cultuur

UDEN | De rockband Luminize, bestaande uit allemaal vrouwen, treedt vrijdagavond 18 november op in De Pul. De supportact is Plys Thirty One.

De gigantische energie en drive van de all-female rockband Luminize doet het nodige stof opwaaien. Luminize speelt in thuisland Kroatië en in Nederland op grote podia en festivals. Singles Get It Back en Kill It With Love tot een internationale platendeal met Universal Music geleid.

Luminize speelde het afgelopen jaar onder andere op Parkpop en Bospop en is te horen geweest bij Radio Veronica, Radio 538 en 3FM.
Plus Thirty One
Support zal verzorgd worden door Plus Thirty One. De band omschrijft zichzelf als volgt: "Wij zijn niet in één hokje te plaatsen. Rockmuziek, meerstemmig en dynamisch. Divers als van een stevige double bass tot een heldere gitaar tokkel. Eigen geschreven muziek waar alle 4 de bandleden invloed op hebben."

Tickets
Tickets zijn online via www.livepul.com te bestellen en kosten €10,- (excl. servicekosten). Avondkassa €15,-. Zaal open 19.30 uur, aanvang 20.00 uur.

Zie voor meer informatie de website www.livepul.com

Meer berichten