Magna Carta in de Kruisherenkapel: win gratis kaarten!

  •   keer gelezen   Kunst en cultuur

UDEN | Magna Carta treedt zondag 27 november op in de Kruisherenkapel in Uden. De kapel is om 19.30 uur open, het optreden begint om 20.15 uur. Kaarten kosten 15 euro exclusief ticketkosten. Kaarten zijn te bestellen via info@kruisherenkapel.nl. Wij mogen vier keer twee vrijkaarten weggeven!

Magna Carta is een van 's werelds beste nog altijd bestaande akoestische bands met een recordaantal van 29 albums, waarvan er meer dan 8 miljoen verkocht zijn. In 1969 werd de band opgericht door Chris Simpson, Lyell Tranter en Glen Stuart. In de loop der tijd is de line-up regelmatig gewijzigd, maar Chris Simpson was er altijd bij. Vaak was de band een trio, maar ook werd met meerdere muzikanten of als duo opgetreden. De band heeft inmiddels in 82 verschillende landen, wereldwijd, opgetreden. De bekendste albums van de band zijn Seasons (1970) en Lord Of The Ages (1973) en bekende songs zijn Airport Song en Took A Long Time. Begin 2014 werd voor het eerst sinds 2001 weer een studio-album opgenomen, het al jarenlang aangekondigde The Fields Of Eden. Dit album kreeg uitsluitend lovende recensies in diverse media (tijdschriften, websites) en de vraag naar optredens begon weer snel te groeien. Nadat er in 2014 en 2015 in Groot Brittannië en Canada werd opgetreden volgde eerder dit jaar een Britse tournee, samen met folkrocklegende The Pentangle.

In november komt Magna Carta naar ons land voor zeven optredens. De line-up van de band: Chris Simpson (zang, akoestische gitaar, mondharmonica), Doug Morter (gitaren, zang), Wendy Ross (viool), John Shepard (drums, percussie) en Will Stock (basgitaar). Op de jonge bassist na hebben al deze muzikanten meegewerkt aan het album The Fields Of Eden.

Winnen
Wil jij kans maken op 2 vrijkaarten voor dit optreden? Stuur dan een mailtje met je naam, adres en telefoonnummer naar redactie@udensweekblad.nl. Wees er snel bij, want vrijdagmiddag worden de winnaars al bekendgemaakt!

Meer berichten