Fatburger.
Fatburger.

Boekelse rockbands live bij La Compagnie in Boekel

  •   keer gelezen   Kunst en cultuur

BOEKEL | Er is een rockshow in de zaal van La Compagnie in Boekel op vrijdag 16 december. Op het podium staan drie Boekelse rockbands: Helldriver, Fatburger en 50Watt. De kaartverkoop is al begonnen en tickets zijn verkrijgbaar bij Guitarking en LaCompagnie voor 6 euro per ticket.

De eerste band van deze avond zal zijn Helldriver, zanger Theej van de Heuvel staat bekend om zijn rauwe stemgeluid en zijn vuige teksten. Helldriver speelt in de stijl van Motorhead en AC/DC. Broer Toon komt met zijn band Fatburger, deze band bestaat al ruim 25 jaar en komt met een special optreden.

Voor gitarist Jos de Groot word dit het laatste optreden met Fatburger, helaas moet hij noodgedwongen stoppen vanwege zijn gezondheid. Hij wil nog graag één keer op het podium, vandaar deze rockshow.

Tijdens deze rockshow zullen er diverse muzikanten meespelen die in het verleden met Jos op het podium gestaan hebben. Fatburger staat bekend om zijn lekkere stevige rockcovers van onder andere Pearl Jam, Nirvana, Muse en the Doors.

Afsluiter van deze avond is 50Watt, guitarking himselve Franske van Dommelen, John Althuizen en Esther Donkers weten er als geen ander een feestje van te bouwen. Hun classic rockshow bestaat louter uit nummers van de jaren '60 en '70, het is net alsof je radiozender Arrow Classic Rock aan hebt gezet, maar dan live on stage.

Aan de dagkassa zijn de kaartjes 8 euro, mits voorradig.

Meer berichten