Martijn Hillenius.
Martijn Hillenius.

Martijn Hillenius met De man in bonus bij Nesterlé in Nistelrode

  •   keer gelezen   Kunst en cultuur

NISTELRODE | Het gaat goed met Martijn. Vindt hij zelf. En als je zelf vindt dat het goed met je gaat, vinden anderen dat meestal ook. En wanneer niet alleen jijzelf, maar ook de anderen vinden dat het goed met je gaat, ja, dan zal het wel waar zijn. Vrijdag 9 december staat hij om 20.15 uur met zijn voorstelling in Nesterlé in Nistelrode.

In "De man in bonus" gaat Martijn op zoek naar het geheim van de voorspoed. Met hilarische muzikale acts, rake typeringen en scherpe overdenkingen neemt hij u mee op zijn zoektocht.

Natuurlijk: om tot het positieve te komen moet soms ook het negatieve worden ondergaan. Maar uiteindelijk zult u in de plus eindigen. Dat is beloofd. "De man in bonus" is na "Martijn Hillenius duidt de dingen" en "Nu" het derde soloprogramma van Martijn Hillenius. Naast zijn cabaretvoorstellingen werkt Martijn o.a. voor Het Klokhuis, Spijkers met Koppen en Kanniewaarzijn!, was hij in een hoofdrol te zien in de met drie Gouden Kalveren bekroonde film Aanmodderfakker en maakt hij deel uit van zangformatie Stanley en de Menzo's.

Martijn Hillenius' grootste kracht is een gezicht van elastiek, waarmee hij in totaal verschillende personages schiet. Hij tapt uit veel vaatjes, en laat personages en losse flodders aan het slot slim terugkomen.

Tickets
Kaarten kosten 12,50 euro en zijn verkrijgbaar via de website
www.nesterle.nl.

Meer berichten