Hans Liberg.
Hans Liberg.

Hans Liberg met voorlopig laatste show in Markant Uden

  •   keer gelezen   Kunst en cultuur

UDEN | Muziekkomiek Hans Liberg staat vrijdag 9 december in Markant Uden met zijn voorlopig laatste show. Hans kondigde namelijk onlangs aan, na vijfendertig jaar, een pitstop in te lassen. Hans stopt gelukkig niet per direct. Op 9 december is hij te zien in Markant Uden met zijn nieuwste show 'Trálálálá voor iederéén!' Trálálálá wordt over de hele wereld gezongen. Muziek verbindt, muziek verbroedert en al helemaal als humor het transportmiddel is. Hans Liberg is op vrijdag 9 december om 20.15 uur te zien in de theaterzaal.

Hans Liberg, de internationaal gelauwerde muziekkomiek, presenteert zijn een nieuwe show. Tralalala wordt over de hele wereld gezongen en muziek is een internationale taal; het is een cliché maar het is de waarheid. Muziek verbindt en helemaal als humor het transportmiddel is. Muziek verbroedert en dat is in deze tijd heel erg nodig, zo vindt Hans.
Het wordt dus een "supra-internationale show", vol humor, met muziek van overal en op tientallen instrumenten, die Hans Liberg zoveel mogelijk zelf bespeelt. Het is een ideale muziekles, want ondertussen leren bezoekers er ook nog wat van. Door Libergs typische muzikale humor en het combineren van zaken die "op het eerste gehoor" niks met elkaar te maken hebben, bezorgt hij het publiek een mooie, verrassende avond.

Trálálálá voor iederéén! is op vrijdag 9 december om 20.15 uur te zien in de theaterzaal van Markant Uden. Tickets voor deze show kosten € 24,50 (excl. Ticketkosten) en zijn te reserveren via www.markantuden.nl, telefonisch via (0413) 25 61 10 of via het Informatiepunt.

Meer berichten