Sjako!
Sjako!

Sjako! en The Pretty Faces staan op zondag 11 december in De Pul

  •   keer gelezen   Kunst en cultuur

UDEN | Sjako! en The Pretty Faces treden op zondag 11 december op in De Pul.

In 2016 heeft Sjako! twee dingen te vieren: het 35-jarige bestaan van de band en daar bovenop ook het tiende album dat uitkomt! Met zo veel leuks kan een concert in De Pul natuurlijk niet ontbreken, want de popzaal heeft al jarenlange geschiedenis met deze band.

Het legendarische album Livewire met de single Hurt staat op menig lijstje van favoriete albums. De band slaagt erin een unieke mix tot stand te brengen tussen individueel vakmanschap, een experimenteel geluid en sterke liedjes.

Support: The Pretty Faces
The Pretty's hebben het allemaal meegemaakt. De leden van deze Schijndelse band zijn gepokt en gemazeld in de muziekscene. Wat hen bindt is de heimwee naar de onschuld van die eerste drie akkoorden, gewoon simpele pretentieloze rock'n roll. Strakke riffs in vette saus. Ze noemen zich niet voor niks lovejunkies of rock'n roll.

Kaartjes
Tickets zijn online via www.ticketmaster.nl te bestellen en kosten 12,50 euro exclusief ticketkosten. Kaarten zijn ook op de avond zelf aan de kassa verkrijgbaar. Dan kosten ze 17,50 euro.

De zaal gaat om 19.30 uur open en het concert begint om 20.00 uur.

Meer informatie
Voor meer informatie over het optreden kijk op de website van De Pul www.livepul.com.

Meer berichten