De Koekbouw is omgetoverd tot een kunstwalhalla.
De Koekbouw is omgetoverd tot een kunstwalhalla.
+KORTINGSCODE

De Koekbouw is omgetoverd tot kunstwalhalla

  •   keer gelezen   Kunst en cultuur

VEGHEL | Van Loon Galleries uit Vught presenteert tot en met 18 december een zeer hoogstaand kunstevenement in de Koekbouw op de Noordkade in Veghel: de Biënnale Veghel. Na zeer succesvolle edities in respectievelijk: Tilburg, Den Bosch, Oisterwijk, Vught en Amsterdam zal deze Biënnale, Veghel 17 dagen lang als kunst-, cultuur- en culinaire gemeente op de kaart zetten. Let op! In samenwerking met De Stadskrant Veghel biedt Van Loon Galleries ontvangers een aantrekkelijke korting op de toegangsprijs en bovendien een gratis kop koffie/thee met gebak.

De Biënnale is een belevingsexpositie met bijzondere kunst en verlichting. Van schilderijen tot beelden en van fotografie tot glassculpturen. Een unieke wereld; exclusief, groots en meeslepend. Met de fraaie lichtinval en de authentieke details is de bijna honderd meter lange opslagloods een schitterende locatie voor dit evenement. De vakwerkspanten, de grove muren, de authentieke fabriekslampen en de inwendige kraanbaan die nog steeds het interieur sieren, zorgen voor een rauwe uitstraling van de ruimte. Dit in combinatie met de nieuwe, klassieke, moderne én hedendaagse kunst van bijna veertig nationaal en internationaal bekende kunstenaars is ook deze Biënnale Veghel een unieke belevenis.

Code
Synagoge Fine Dining en Brasserie de Conversatie openen in samenwerking een pop-up brasserie tijdens de Biënnale. De Biënnale brasserie is dé plek om bij te komen van alle indrukken. Er worden voortdurend rondleidingen en lezingen georganiseerd, zowel door medewerkers van Van Loon Galleries als door kunstenaars zelf. De expositie is dagelijks geopend van 11.00 uur tot 18.00 uur.

Bestel tickets via de website www.biennaleveghel.nl met de code weekkrantveghel16.

Meer berichten