Archieffoto Kunst & Co.
Archieffoto Kunst & Co.

Nieuwe cursussen van start bij Kunst & Co in januari

  •   keer gelezen   Kunst en cultuur

UDEN | Er gaan weer diverse nieuwe cursussen van start bij Kunst & Co in januari.
Tijdens de bijeenkomsten van 'Muzikanjers' wordt het maken van muziek gebruikt als middel om te werken aan sociale vaardigheden. Denk hierbij aan zingen, werken met instrumenten, bewegen op en luisteren naar muziek. Het doel is om kinderen sociale vaardigheden aan te leren die helpen om op een betere manier contacten te leggen met anderen. De cursus zal gegeven worden door docente Cindy van Rijn, docent Muziek en bevoegd Trainer Sociale Vaardigheden. Een groep bestaat uit maximaal zes kinderen en voorafgaand aan de cursus is er eerst een intakegesprek met ouder(s) en kind. Start: dinsdag 24 januari, 10 lessen van 60 minuten. Voor kinderen uit groep 6 t/m 8.
In januari starten er kindercursussen keramiek: 'Vorm een verhaal' en 'Mondriaans Molen'. Tijdens de cursus 'Vorm een verhaal' worden de meest prachtige verhalen omgezet in klei en ander kneedbaar materiaal. Er wordt gedurende tien lessen gewerkt in een kleine groep, zodat iedereen genoeg aandacht en ruimte krijgt. Voor kinderen uit groep 2 t/m 5. In de cursus 'Mondriaans Molen' gaan cursisten, gedurende zeventien lessen, in klei de reis van Mondriaan maken: van realistisch naar abstract! Voor kinderen uit groep 6 t/m 8. Beide cursussen starten op 11 januari.
Altijd al de sterren van de hemel willen spelen in een band? Dan is het Pop-shop festival dé cursus voor jou! Na het geweldig succes van het afgelopen jaar start Kunst & Co met een nieuwe editie Popshopfestival. Dit is slechts een kleine greep uit het aanbod van Kunst & Co. Kijk voor meer informatie en inschrijven op de website: www.kunstenco-uden.nl.

Meer berichten