Body Language. (foto: Roy Beusker)
Body Language. (foto: Roy Beusker)

Een (hilarische) spoedcursus lichaamstaal in Markant Uden

  •   keer gelezen   Kunst en cultuur

UDEN | Pluisjes plukken, het minirok-syndroom en waarom we liever niet in een volle lift stappen. In de voorstelling Body Language, wat we zeggen zonder iets te zeggen, geeft onder meer Alfred van den Heuvel een spoedcursus lichaamstaal. Te zien op zaterdag 21 januari om 20.15 uur in de theaterzaal van Markant Uden.

Hoe maken we een verpletterende indruk op de andere sekse? Waarom moeten we nooit onze armen over elkaar slaan? Waarom stappen we liever niet in een volle lift?

Voorbeelden
Aan de hand van vele hilarische en herkenbare voorbeelden wordt in deze komische spoedcursus onderzocht wat de effecten van onze lichaamstaal zijn. Uitermate handig op het werk, met vrienden en in de liefde.

Het is een voorstelling waarin het publiek wordt bijgespijkerd over het minirok-syndroom, pluisjes plukken, duimvertoon, de cowboypose, de tunnelvisie van mannen en territoriumdrift bij automobilisten. Deze confronterende en hilarische spoedcursus wordt gegeven door Alfred van den Heuvel, Alexandra Alphenaar en Joey Ferre.

Meer informatie
'Body Language' is op zaterdag 21 januari om 20:15 uur te zien in de theaterzaal van Markant Uden.

Tickets kosten € 25,00 (excl. Ticketkosten) en zijn te reserveren via de volgende website www.markantuden.nl, telefonisch via het nummer (0413) 25 61 10 of via het Informatiepunt.

Meer berichten