Maarten van den Elzen.
Maarten van den Elzen.

Poëziewandeling met lunch tijdens Week van de Poëzie

  •   keer gelezen   Kunst en cultuur

UDEN | Bibliotheek Uden houdt in samenwerking met dichter Maarten van den Elzen, op zondag 29 januari een poëtische stadswandeling. De activiteit begint om 11.00 uur met een kopje koffie of thee in de bibliotheek.

De wandeling van maximaal 2 uur voert langs een aantal van de 37 gedichten van Van den Elzen die op diverse plaatsen in de openbare ruimte van het Uden hangen. De gedichten hebben altijd een relatie met de plek waar zij zich bevinden. Ze zullen op de betreffende plek uitgebreid worden toegelicht door de dichter met de nodige verhalen en details.

De wandeling wordt om 13.00 uur afgesloten met een lunch in de bibliotheek. De prijs voor de wandeling, inclusief lunch is € 7,50 per persoon. De activiteit gaat door bij een minimale deelname van 10 personen. Kaartverkoop in de bibliotheek en via de website www.bibliotheekuden.nl.

De activiteit wordt gehouden in het kader van de Poëzieweek 2017. Die vindt plaats van donderdag 26 januari t/m woensdag 1 februari 2017. Het thema van de week is humor. De bibliotheek deelt tijdens de week, zolang de voorraad strekt, poëziekaarten uit met humoristische gedichten.

Meer berichten