Baby Blue staan op de planken tijdens het Boekelse feest.
Baby Blue staan op de planken tijdens het Boekelse feest.

Local Deejays en BoeCult zorgen voor goede afsluiting zomer

  •   keer gelezen   Kunst en cultuur

BOEKEL | De zomer wordt dit jaar weer goed afgesloten met dag vol kunst en cultuur tijdens BoeCult en Local Deejays.

Met het uitgebreide programma is er voor ieder wat wils. Speciaal voor de kids een spetterend optreden met de One Two Trio kindershow. De avond zal goed worden afgesloten door coverband Baby Blue.

Meer dan muziek
BoeCult is meer dan alleen muziek. Vergeet daarom niet een kijkje te nemen in het park, hier wacht een uitgebreid programma vol verrassend en humoristisch straattheater. Van dans en circus Herman Renz tot Mad Science.

Voordat BoeCult van start gaat, wordt het weekend begonnen met Local Deejays op zaterdag 26 augustus. Er staat een mooie line-up op de planning. DJ Daster uit Uden staat die avond achter de draaitafel. Onlangs mocht hij nog een feestje bouwen tijdens 7th Sunday. Ook Mr. Bermuda, Woeste Wessel uit Gemert en Bram Gerrits staan op het podium tijdens Local Deejays.

Foute uur
Het begrip Local wordt dit jaar iets breder uitgemeten en foute platen en lekkere meezingers worden toevoegd aan het programma van Local Deejays. Het foute uur van Q-music staat dit jaar op het programma. Kaarten zijn te koop via www.localdeejays.nl.

Meer berichten