Zomerse ontmoetingen in Bibliotheek Uden

  •   keer gelezen   Kunst en cultuur

UDEN | Bibliotheek Uden houdt 'zomerse ontmoetingen' voor de udenaren die bijvoorbeeld thuis blijven in de zomer en waarvan alle clubjes nu stil liggen. Wanneer u toch nog wat leuks wilt doen, op de dinsdagochtenden in augustus houdt de bibliotheek bijeenkomsten. Thema van al deze ontmoetingen is natuurlijk de zomer.

Dinsdag 8 augustus deelt Kruisheer Rein Vaanhold zijn zomerse overdenkingen met de aanwezigen. Verdere programma voor de Zomerse Ontmoetingen: 8 augustus: Zomerse overdenkingen door Rector Rein Vaanhold, Kruisheer Uden 15 augustus: Een kijkje achter de schermen van Bibliotheek Uden met Evi & Yvonne 22 augustus: Streekproducten van de Maashorst mét Proeverij door Dennis Hurkmans van de Heische Hoeve.

Praktisch
Alle Zomerse Ontmoetingen zijn van 10.00 tot 11.30 uur en vinden plaats in de Bibliotheek Uden aan het Mondriaanplein 16. Kaartjes kosten 2,50 euro in de voorverkoop en 3,50 euro aan de deur, inclusief een kopje koffie/thee en iets lekkers. Voor meer informatie en kaartverkoop kunt u terecht in de bibliotheek of online op www.bibliotheekuden.nl.

Meer berichten