Het straattheater is ook dit jaar weer te zien op het Boekelse evenement.
Het straattheater is ook dit jaar weer te zien op het Boekelse evenement.

Local Deejays en BoeCult dit jaar weer op 26 & 27 augustus

  •   keer gelezen   Kunst en cultuur

BOEKEL | Of je nu kunst-, cultuur- of meer een muziekliefhebber bent, jong of oud? Voor ieder wat wils in het laatste weekend van augustus. Het centrum van Boekel zal dit weekend weer omgebouwd worden tot waar festival terrein tijdens Local Deejays en BoeCult 2017.

Op zaterdagavond 26 augustus gaan we van start met een knallend avondje Local Deejays. Kom lekker dansen op de plaatjes van onze lokale mannen achter de draaitafels. Wij presenteren: Mr. Bermuda, DJ Daster, Bram Gerrits en Woeste Wessel! Ben jij daarnaast wel in voor een paar lekkere foute meezingers? Mis het dan zeker niet, want dit jaar mogen wij naast onze lokale mannen ook niemand minder dan het 'Q-music foute uur' verwelkomen als afsluiter van Local Deejays 2017. Koop snel je ticket via www.localdeejays.nl. Op zondag 27 augustus is het dan eindelijk tijd voor BoeCult 2017. Natuurlijk is er ook dit jaar weer een uitgebreide kunstmarkt en een park vol straattheater. Mis niets en neem alvast een kijkje op www.boecult.nl om te zien welke acts je dit jaar zeker niet aan je voorbij wilt laten gaan. Naast deze artiesten staat er ook weer een en vol muziekprogramma voor je klaar op het hoofdpodium.

Toegang is gratis op Boecult. De organisatie verwacht een zonnige dag, maar ook bij een kleine bui niet getreurd. Dankzij het prachtige RABO-paviljoen blijft het publiek lekker droog.
De openlucht mis bijwonen? Breng dan zelf een stoel of bankje mee. Meer informatie over het straattheater, de kunstmarkt en/of het muziekprogramma staat op www.boecult.nl

Meer berichten